Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Avgrundens Ànglar" by Magnus Nordin ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Avgrundens Ànglar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Avgrundens Ă€nglar
  • Author : Magnus Nordin
  • Release Date : January 01, 2013
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 389 KB

Description

Vid ett kafébord inne i stadens galleria. Det var dÀr hon sÄgs vid liv sista gÄngen. Julia. Historien som rullas upp Àr lika mörk som brutal och den Àr en del av vÄrt samhÀlle.

Louise Hjelm Ă€r kriminalinspektör i staden. Det blir hennes sak att lösa fallen med de försvunna unga kvinnorna. För de Ă€r flera. Ett olöst fall kastar en mörk skugga över staden och polisen har inga spĂ„r, inga ledtrĂ„dar.

Men det Ă€r fler som engagerar sig i övergreppsbrotten och försvinnandena. GymnasielĂ€raren Molly Zetterholm tar saken i egna hĂ€nder nĂ€r hon samlar nĂ„gra unga mĂ€nniskor kring sig. Genom aktioner skipar rĂ€ttvisa pĂ„ sitt sĂ€tt. Alice Ă€r en av Mollys Ă€nglar. Hon Ă€r pĂ„ flykt och i Mollys aktionsgrupp finner hon en fristad.

NĂ€r Magnus Nordin Ă€r tillbaka med en ny spĂ€nningsroman griper svĂ€rtan och vĂ„ldet tag. Verkligheten bakom chatsidornas fasader Ă€r allt annat Ă€n vacker. Unga flickor söker bekrĂ€ftelse, eller till och med kĂ€rlek och blir lĂ€ttlurade offer för mĂ€n som förgriper sig, mĂ€n som vĂ„ldtar. Och det hĂ€nder hĂ€r och det hĂ€nder nu.


Free Books Download "Avgrundens Ànglar" PDF ePub Kindle